Extra bijdrage van het Soroptimist Vrouwenfonds

Wij hebben een extra bijdrage van € 1.000 ontvangen van het Soroptimist Vrouwenfonds. Met deze extra bijdrage is Stichting Bakasso weer een stap dichterbij om de vrouwen in Guinee veilig te laten bevallen.

De Soroptimist Club Leiden Aurora hadden afgelopen jaar al een Kerstmarkt georganiseerd, met een opbrengst van € 2.000 voor Stichting Bakasso. Zij delen ons doel om iets voor de vrouwen in dit afgelegen te betekenen en vinden ook dat de vrouwen in Guinee recht hebben op een veilige en hygiënische bevalling en bij complicaties geholpen moeten worden. Dat gaat met de komst van het ziekenhuis, dat bijna af is, ook echt gebeuren.

De soroptimistenclubs kunnen aan het Soroptimist Vrouwenfonds een extra financiële ondersteuning vragen voor de doelen die zij steunen en die bijdragen aan het verbeteren van de levensomstandigheden en de status van vrouwen en meisjes ondersteunen.  

Het verzoek van Frouke Welling aan het  Soroptimist Vrouwenfonds is met een extra bijdrage van € 1000 voor Bakasso gehonoreerd.

Onze speciale dank aan het Soroptimist Vrouwenfonds en natuurlijk Frouke Welling voor deze mooie extra bijdrage.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte
van de laatste ontwikkelingen in Bakasso Guinee.