Versterking vd voorgevel van het ziekenhuis in Guinee

Niet het dak eraf, maar het dak er bijna op!

Niemand had kunnen bedenken dat de aanhouder wint en dat wij al zo ver zijn gekomen. De voorgevel van het ziekenhuis in Guinee is extra versterkt met stalen balken en cement en het dak voor de entree van het hoofdgebouw komt er nog deze week op. Dan kan er ook geen regen meer in komen en gaat alle aandacht naar de afwerking van de binnenkant en de inrichting.

Er wordt binnen gestart met de afwerking om te zorgen dat het ziekenhuis snel geopend kan worden en dat de vrouwen, kinderen en iedereen die een dokter nodig heeft dan echt terecht kan.

Stel je toch eens voor dat je iets mankeert of je moet bevallen en dat je gewoon niet bij een dokter kunt komen. Dat vindt Stichting Bakasso gewoon niet oké en jij hopelijk ook niet.

Om het aan de binnenkant af te maken moet er, ik zeg het maar eerlijk, gewoon nog extra geld komen voor deuren, ramen, vloerafwerking, sanitair en licht en dan kunnen we gaan inrichten. Met € 20.000 kunnen wij ’t helemaal afmaken en we hebben al een gedeelte binnen.

Dus wil jij bijdragen aan een project, waar je keer op keer de vooruitgang kunt volgen en kunt zien wat er met je bijdrage is gebeurd?  Wil jij er mede getuige van zijn en bovendien eraan hebben bijgedragen dat hier straks vrouwen rondlopen met baby’s op hun arm, die geholpen zijn tijdens een veilige bevalling?  Steun ons dan met een extra donatie en als je dat al doet, vraag ook andere om mee te helpen.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte
van de laatste ontwikkelingen in Bakasso Guinee.