Zingen voor het Goede Doel!


Zoals de organisator en koordirigente Marlies Huitink het zegt: “We fietsen, we lopen en we zwemmen voor het Goede Doel, maar zingen voor een goed doel met een koor doen we eigenlijk niet”.
Nou, daar heeft Marlies wel verandering in gebracht! Onder haar leiding heeft het Leids Lorekoor, geflankeerd door 80 gastkoorleden, gisteravond het dak eraf gezongen in de Regenboog in Leiden. Zij had daarvoor een bijzonder programma samengesteld en het geheel werd muzikaal begeleid, door een voor deze gelegenheid, samengesteld swingend combo bestaande uit Mark Bruurmijn, Arno Willekes en Patrick Lauwerends.

Het Benefietconcert in de uitverkochte zaal (250 kaarten) was geheel ten behoeve van Stichting Bakasso. Anniko van Santen heeft vrijwillig en op eigen wijze de presentatie voor ons verzorgt. Het was indrukwekkend te zien (en te horen) hoe zoveel vrouwen zich wilde inzetten om de vrouwen in Guinee en daarmee het doel van Stichting Bakasso te steunen. Stichting Bakasso is al enige tijd bezig om in een afgelegen gebied in Guinee (West-Afrika) een ziekenhuis te realiseren. De gebouwen zijn al gedeeltelijk klaar, maar voor de afbouw kunnen we zeker nog (financiële) steun gebruiken.

Denk je dat je, op wat voor wijze dan ook, onze stichting kunt en wilt bijstaan?
Dat je goeie ideeën hebt, misschien met ons samen iets wilt organiseren of op een andere manier deelgenoot wilt worden? Laat het ons weten.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte
van de laatste ontwikkelingen in Bakasso Guinee.