Geven gaat niet alleen over geld

Heb je ervaring in een van de onderstaande gebieden en wil je als vrijwilliger je kennis inzetten om Bakasso verder te laten groeien?
Jij bepaalt zelf de mate van inzet en ieder uurtje helpt voor ons al om het verschil te maken!

Word vrijwilliger

Wil je meer weten of op een andere manier bijdragen?
Neem dan contact met ons op.

'Ik ken de oprichtster al jaren, omdat we voor dezelfde omroep werken. Ik heb haar met grote bewondering gevolgd en eerder een bijdrage geleverd. Toen besefte ik eigenlijk dat ik veel meer wil en kan doen door mee te denken en het ook daadwerkelijk te doen. Nadenken over hoe we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken, dat is mooi werk. De uitfasering van het ziekenhuis is al een grote stap in de goede richting. Maar nog leuker is het als alle ideeën naast de zwangerschapscontroles en kraamvoorzieningen tot stand komen. Dus ook een school, meer werkgelegenheid, steun voor kleine bedrijven, enzovoort. Er is nog veel te doen en daar ga ik mij voor inzetten.

Marloes van Empelen

Fondsenwerving

Marlies Huitink, koordirigente

'Ik ken José via mijn werk als regisseur/samensteller bij AVROTROS. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als muziekdocent en zangdocent aan het Rotterdams Conservatorium. Na een lange carrière in de tv-wereld heb ik in 2021 het roer omgegooid naar mijn eerste liefde, de muziek. Ik ben nu dirigent van vier koren en werk met veel plezier als zorgzangeres met mensen Alzheimer en dementie. De stem is een fascinerend en prachtig middel om mensen te verbinden op allerlei vlakken en niveaus. Ik organiseer, naast mijn werk als koordirigent, graag grote koorprojecten voor bijzondere doelen of met een speciaal thema. In september 2023 heb ik een groot en swingend benefietconcert georganiseerd en uitgevoerd met een projectkoor van ruim 100 koorleden, waarvan de opbrengst geheel ten goede kwam aan Stichting Bakasso. Ik bewonder het werk en de inzet van José want; "Als je het ziet ga je erin geloven en daarna kun je enkel nog diepe bewondering hebben voor dit levenswerk."

Marlies Huitink

Ambassadeur en musicus

Samenwerking met de studenten
van het "I Do' project

In de periode van september 2021 tot en met juli 2022 hebben 5 ambitieuze tweedejaars internationale studenten bedrijfskunde samen met hun derdejaars coach van de Erasmus Universiteit Rotterdam zich vrijwillig ingezet voor Stichting Bakasso. Zij hadden zich aangemeld bij het I DO project van de Rotterdam -  School of Management (RSM). Deze studenten hebben hun strategische kennis ingezet en daarmee bijgedragen aan het versterken van de positie van de Stichting.

I Do studenten (van li. naar re.)

Fenna van Geloven (coach), Nikolaus Stern, Dorotea Igrec, ikzelf, Elise Imbaud, Ryan Deng en Tim van der Voorden

Doneer!

Help en bouw mee aan het ziekenhuis in Guinee. Samen kunnen wij zorgen voor toegang tot gezondheidszorg en medicijnen.